در طراحی پارک میفیلد، از تاریخ سایت و میراث صنعتی باقی مانده، الهام گرفته شده و تمرکز اصلی بر استفاده مجدد از ویژگیها، مصالح بومی و منابع منطقه ای بوده است.
ایجاد فضاهای شهری، جاذبه توریستی، فرصتهای جدید اقتصادی، اکولوژیکی و طراحی از پتانسیلهای مناظر صنعتی هستند که دلیل محبوبیت کار با آنها در بین معماران منظر است.
معماران منظر و طراحان شهری از طریق پروژه های محیط زیستی نشان می دهند که پایداری ابزار ترقی است و اجازه بازسازی ارتباط از دست رفته با محیط شهری را می دهد.
منطقه آزاد چابهار به دلیل اتصال به آبهای اقیانوسی و نزدیکی به کشورهای حاشیه اقیانوس هند و مناطق همجوار دریایی می تواند متحول کننده اقتصاد شرق کشور باشد و کالاهای مناطق همجوار را به کشورهای دنیا صادر کند و این امر منفعت خوبی برای اقتصاد منطقه و کشور داشته باشد.
مناظر سایتهای پساصنعتی، ارزش و زیبایی میراث صنعتی یک سایت را به ما شناسانده و دیدگاهمان را در رابطه با چیزی که زیبا و ارزشمند محسوب می شود، تغییر می دهند.
در طراحی جدید معدن سنگ اتریش که فضای طبیعی با تجارب بصری و فضایی مهیجی آن را احاطه کرده است، انواع رویدادها از جشنواره اپرا تا تئاتر و کنسرت برگزار می شود.
تفاوت میان نیازهای مردم در قرن نوزدهم و در جامعه مدرن امروز از طریق این پروژه نشان داده شده است. این پروژه یک نمونه ملموس از چگونگی قدرت مردم برای تغییر جهان است.
این پارک در تقاطع سه لایه محیط، معدن و فرهنگ واقع شده است و با ادراکی مدرن از زمینهای بایر معدن زغال سنگ، تاریخ را محافظت و به اثری هنری تبدیل کرده است.
سایت پارک رنسانس، محیط اطراف و فاضلاب را آلوده و سمی می کرد. طراحان این سایت خطرناک را تبدیل به پارکی کردند که روان آبهای رودخانه شهر را نیز مدیریت می کند.
در کالج بردفیلد که دانشگاهی خصوصی در حومه برکشایر است، یک آمفی تئاتر از دل یک معدن سنگ گچ متروکه شکل گرفته است و نمایش های یونانی آن در جهان شناخته شده است.