یادمان شهدای شلمچه با بیانی فرمال و استفاده از الگوهای معماری اسلامی، سعی در ارتباط با بیننده دارد. اما فرم آن تداعی کننده مکانهای زیارتی است نه یادمانی.
عدم توجه به نیازهای مردم و نبود عزم و اراده جدی برای حفظ و نگهداری شهر را می توان از جمله دلایل شکست پروژه شوشتر نو و محقق نشدن اهداف اصلی آن دانست.
مرمت باستان شناختی و طراحی منظر محوطه باستانی فروم امپراطوری رم در خلیج رز واقع در اسپانیا یکی از مهمترین فضاهای داخل شهر رومی را بازیابی نموده است.
پروژه مینور پارادایس در نوآوری ایده نسبتاً موفق بوده اما در پاسخ به اقلیم ابتر مانده است و به جهت ایجاد زمینه بازتولید ایده باغ­ها در مناطق خشک قابل تحسین است.
نقطه قوت پروژه لیتل آیلند، سرمایه ­گذاری بخش خصوصی در پروژه های شهری است. این رویه می تواند به افزایش کیفیت و همراهی مخاطبین مختلف پروژه های شهری بینجامد.
در این پروژه هدف تبدیل دو خیابان بوعلی و اکباتان به خیابانی بدون اختلاف سطح و پله است تا عبور برای معلولان، کودکان، سالمندان و دوچرخه سواران آسان شود.
امروزه به نظر می رسد بسیاری از فضاهای عمومی عمداً به گونه ای طراحی شده اند تا دیده شوند اما قابل تجربه کردن نباشند. این فضاها مرتب، تمیز و همواره خالی هستند - گویی می گویند "نه مردم ، نه مشکلی!"
در معماری ایران‌، تکنولوژی مناسب وجود داشته و مردم از آن استفاده می‌کردند؛ سیستم بادگیرها یا آبرسانی باغ فین و گرمایی حمام شیخ بهایی از آن جمله هستند.
پدید آمدن سکانسهای پی در پی مناسب در پل طبیعت و دیدهای ویژه، مکانی مطلوب و چشم نواز خلق کرده که پاسخگوی سه ارزش زیبایی شناسی، اجتماع و اکولوژی در منظر است.
خیابان ولیعصر از جمله محورهای مهم در توسعه تاریخی شهر تهران بوده و عناصر کهن معماری و منظر طبیعی آن، عناصری با کیفیت هستند که هنوز به تهران هویت می بخشند.
پارک ملت می تواند به نیازهای مخاطبان از قشرها و سلایق و سنین مختلف پاسخ دهد و فضای مناسب ایجاد کند که بتوانند نیازهای تفریحی و اجتماعی خود را برطرف کنند.
با توجه به موقعیت قرارگیری پروژه و جهت باد غالب شهر تهران، نقش دریاچه چیتگر در تنفس، تلطیف هوا و بالا بردن رطوبت شهر، خصوصاً در محدوده غرب، حائز اهمیت است.