جستجو
Close this search box.

تاثیر مناطق مسکونی در کلانشهرها بر طول عمر افراد سالخورده

زندگی در نزدیکی پارکها و خیابانهایی که اطراف آنها درخت کاری شده، 3 سال و امکان پیاده روی در فضاهای پیرامونی 2.7 سال طول عمر افراد سالخورده را افزایش می دهد.
هیچ داده ای یافت نشد

مشخصات مطلب


تاثیر مناطق مسکونی در کلانشهرها بر طول عمر افراد سالخورده

شهروندان سالخورده زمانی طول عمر بالایی در مناطق شهری خواهند داشت که محیط پیرامون خانه‌ هایشان، از پیاده راه های سبز، کمترین میزان سر و صدای ناشی از ترافیک و بیشترین ساعات بهره مندی از نور خورشید برخوردار باشد. زندگی در نزدیکی پارکها و خیابانهایی که اطراف آنها درخت کاری شده است، بیشترین تاثیر را بر طول عمر افراد سالخورده دارد؛ در واقع 3 سال به طول عمر این افراد می افزاید. درحالی که دومین عامل مهم و تاثیرگذار، امکان پیاده روی در فضاهای پیرامونی است که حدود 2.7 سال طول عمر آنها را افزایش می دهد.

گردآوری و ارائه: شبنم محمدزاده


Source: Takano, Takehito, Keiko Nakamura, and Masafumi Watanabe. (2002). Urban residential environments and senior citizens’ longevity in megacity areas: The importance of walkable green spaces. Journal of Epidemiology and Community Health, 56(12), 913-918.


با دریافت فایل ارجاع دهی، از طریق نرم افزار Endnote اطلاعات مربوط به ارجاع در متن مقاله (Citation) و درج در فهرست منابع (Bibliography) در اختیار شما خواهد بود. برای آشنایی با نحوه ورود منبع و استفاده از آن با برنامه Endnote در محیط Word به صفحه راهنما مراجعه کنید.

فایل Endnote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *