جستجو
Close this search box.

آرشیو منظرآنلاین

در این مصاحبه که با دانیل روهر استاد دانشگاه UBC کانادا طی سفر او به ایران صورت گرفته، نظر وی در خصوص معماری منظر و حوزه های کاری آن مطرح شده است.
موضوع كتاب طراحی با طبیعت پيرامون پتانسيلهای محيط طبيعی و اهميت آنها در زندگی بشر است و به ارائه روشهايی جهت دستيابی به طراحی پايدار می پردازد.
بسياری از پژوهشگران و سازمان‌ دهندگان محيط نظير معماران منظر، راهكارهای علمی نوينی را به عنوان راه‌ حلهای سبز برای حل بحران محیط زیست پيشنهاد كرده ‌اند‌.
این مطلب به بررسی رابطه ای معناگرا بین انسان و طبیعت در منظر با در نظر گرفتن فيلم درخت گلابی به عنوان بستری برای نگاهی دقيق و متفاوت به این موضوع می پردازد.
گروهی‌ از دانشجویان دانشگاه UBC در ونکوور کانادا به سرپرستی‌ پروفسور دانیل روهر با هدف آشنایی‌ با باغهای ایرانی‌ و مطالعه معماری سنتی‌ به ایران سفر کردند.
یکی از معانی لغت پردیس فضای سبز جمعی که با نقاطی از ساختمانهای خوش منظر و زیبا پر شده و دانشجویان با شور و نشاط در آن مشغول بحث و گفتگو هستند.
انگیزه اصلی انتخاب مفاهیم، مصادیق و تمثیلهای بکار رفته در اولین پایان نامه دوره كارشناسی ارشد منظر دانشگاه تهران مربوط به باغهای بهشهر عناصر موجود بوده اند.
این مطلب به مصاحبه با مهندس شیبانی، مدیر گروه معماری منظر دانشگاه شهید بهشتی اختصاص دارد که در آن سطوح مختلف رشته منظر و فعالیت حرفه ای آن را بازگو می کند.
سمینار "همگام با معماری منظر" از سلسله سمینارهای هفته پژوهش با هدف معرفی انجمن معماران منظر آمریکا، 4 دیماه 1385 در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در موضوع منظر، انسان و جامعه، حضور مردم به عنوان عنصری در منظر شهری مهم است. انسان در فعالیتهای اجتماعی به فضاها و عناصری خاص برای ایجاد تعامل نیاز دارد.
معماری منظر جایگاه خود در جامعه حرفه ای را به دست نیاورده و علت آن عدم ارائه تعریفی جامع از چیستی آن، مشخص نبودن حوزه فعالیت و تداخل با رشته های وابسته است.
در تاریخ معماری منظر، رومن ها از آن در مقياس وسيع بهره می بردند. اما حرفه معماری منظر را فردريک المستد، نیمه دوم قرن 19 با نهضت پارک در آمريکا پايه گذاری کرد.